Over Ons

De risicoscan wordt uitgevoerd door Toezichtscan.nl.

Het uitvoerend team wordt geleid door mr. Charles Bloema en prof. mr. Arjen van Rijn.

Toezichtscan.nl bundelt jarenlange ervaring op het gebied van financieel-economische analyses, bedrijfsprocessen, compliance, vastgoed, risicobeheersing en corporate governance.

De partners hebben gewerkt in en met bedrijven (beursgenoteerd en niet-beursgenoteerd), in de semi-publieke sector en als adviseur voor de publieke sector.

Toezichtscan.nl werkt snel, concreet en ‘down to earth’.

  • Snel betekent binnen 3 weken.
  • Concreet betekent dat geen abstracte tientallen pagina’s uitgebreide rapporten worden vervaardigd, maar direct wordt gefocust op relevante aandachtspunten. Ervaring, overzicht en inzicht  spelen hierbij een essentiële rol.
  • ‘Down to earth’ betekent korte heldere aanbevelingen en observaties over de belangrijke zaken; zonder omhaal en bondig beschreven, zodat u er zelf mee verder kunt.

Toezichtscan.nl schakelt juridische en financieel-economisch deskundigen in voor analyse van de gegevens van uw organisatie. Vervolgens bundelen de partners dit tot een compact totaalbeeld.

Charles Bloema

Oud-Corporate Treasurer Wereldhave en oud-Interim CEO van The IBUS Company.

Charles heeft uitgebreide ervaring op financieel-economisch gebied (treasury jaarverslaggeving, financiering), en op het gebied van vastgoed, compliance en communicatie (IR, persberichten, contacten met analisten en pers), zowel in beursgenoteerde als in niet-beursgenoteerde organisaties. LinkedIn

Arjen van Rijn

Advocaat-partner De Clercq en hoogleraar University of Curaçao. Oud-partner Pels Rijcken en Spigt Litigators

Arjen heeft uitgebreide juridische ervaring op het gebied van het staats- en bestuursrecht, governance, governance codes, compliance, gezondheidszorg en monumentenzorg. Hij richt zich op de verhouding tussen publieke en private sector. LinkedIn

Partners

Klik op een logo voor meer informatie