De risicoscan wordt uitgevoerd door Toezichtscan.nl.

Het uitvoerend team wordt geleid door mr. Charles Bloema en prof. mr. Arjen van Rijn.

Toezichtscan.nl bundelt jarenlange ervaring op het gebied van financieel-economische analyses, bedrijfsprocessen, compliance, vastgoed, risicobeheersing en corporate governance.

De partners hebben gewerkt in en met bedrijven (beursgenoteerd en niet-beursgenoteerd), in de semi-publieke sector en als adviseur voor de publieke sector.

Toezichtscan.nl werkt snel, concreet en ‘down to earth’.

  • Snel betekent binnen 3 weken.
  • Concreet betekent dat geen abstracte tientallen pagina’s uitgebreide rapporten worden vervaardigd, maar direct wordt gefocust op relevante aandachtspunten. Ervaring, overzicht en inzicht  spelen hierbij een essentiële rol.
  • ‘Down to earth’ betekent korte heldere aanbevelingen en observaties over de belangrijke zaken; zonder omhaal en bondig beschreven, zodat u er zelf mee verder kunt.

Toezichtscan.nl schakelt juridische en financieel-economisch deskundigen in voor analyse van de gegevens van uw organisatie. Vervolgens bundelen de partners dit tot een compact totaalbeeld.

Charles Bloema

Oud-Corporate Treasurer Wereldhave en oud-Interim CEO van The IBUS Company.

Charles heeft uitgebreide ervaring op financieel-economisch gebied (treasury jaarverslaggeving, financiering), en op het gebied van vastgoed, compliance en communicatie (IR, persberichten, contacten met analisten en pers), zowel in beursgenoteerde als in niet-beursgenoteerde organisaties. LinkedIn

Arjen van Rijn

Advocaat-partner De Clercq en hoogleraar University of Curaçao. Oud-partner Pels Rijcken en Spigt Litigators

Arjen heeft uitgebreide juridische ervaring op het gebied van het staats- en bestuursrecht, governance, governance codes, compliance, gezondheidszorg en monumentenzorg. Hij richt zich op de verhouding tussen publieke en private sector. LinkedIn

Partners

Klik op een logo voor meer informatie